Ajoneuvon rikkoutuessa

Noudata seuraavia menettelytapoja tai ota yhteyttä meihin

Vie ajoneuvo paikalliselle korjaamolle vianetsintää varten ja ota vakuutustodistus ja huoltokirja mukaasi Korjaamo täyttää vahinkoilmoituksen kustannusarviosta sivustollamme autoconcept.fi kun vianmääritys on valmis.

HUOM! Korjauksia tai osienvaihtoja ei voida aloittaa ennen AutoConceptin hyväksyntää.

Mikäli tarvitset lisätietoja olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meidän asiakaspalveluun 09 42 45 4800. 

 

Autamme myös ulkomailla

XtraTurva on voimassa ajon aikana ympäri vuorokauden myös EU-maissa, ETA-maissa ja Sveitsissä. Jos ajoneuvosi rikkoutuu sinun on vietävä ajoneuvosi lähimpään korjaamoon. 

Ennenkuin korjausta voidaan aloittaa, korjaamon täytyy ensin tehdä vahinkoilmoitus jotta voimme tehdä korvauskäsittelyn. Ulkomaisen korjaamon kanssa asioidessa, joudut ensin maksamaan korjaukset korjaamolle, jonka jälkeen lähetä kuitti maksusta ja täydelliset pankkitilitiedot meille, jotta voimme maksaa hyväksytyn korvauksen korvauksensaajalle.

 

Korvauspalvelu

XtraTurva vakuutuksemme on kehitetty autonomistajien tarpeiden mukaisesti, koska haluamme tarjota parhaan mahdollisen turvan, sekä nopean ja objektiivisen ajoneuvovahinkojen korvauskäsittelyn asiakkaillemme.Täydelliset ehdot ilmenevät XtraTurva todistuksestasi ja yleisistä ehdoistamme. Lisätietoa korvauskäsittelystä saat asiakaspalvelustamme tai lähettämällä sähköpostia vahinkoasiat@autoconcept.fi

Tuntiveloitus työn kustannuksista
Vakuutuksenantajan ohjeiden mukaisesti, pidätämme oikeuden hyväksyä Auto Datan kansainvälisien määräyksien mukaista tuntiveloitusta ajoneuvoa korjattaessa.