Tuotteita joissa on omavastuu, kuuluvat eri XtraTurvan piiriin tai eri ehdot voivat olla kyseessä. Jos olet epävarma, ota meihin yhteyttä.

Hanki XtraTurva ajoneuvoosi


AutoConcept XtraTurva tuotteet antavat ajoneuvon ostajalle parhaan mahdollisen turvan.


Nykypäivän ajoneuvot sisältävät jopa 20 000 eri komponenttia. Asiakkaana voit nyt hankkia ajoneuvollesi XtraTurvan kattaaksesi ehtojen mukaisesti sähköisten ja mekaanisten osien ennalta arvaamattomat äkilliset rikkoutumiset ja välttääksesi isot korjauskustannukset ajoneuvoosi. Tarjoaamme erilaisia ​​vakuutusvaihtoehtoja riippuen ajoneuvon iästa ja mittarilukemasta.

 

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten saan XtraTurvan käytettyyn autoon?
Auton oston yhteydessä keskustele autoliikkeen kanssa AutoConceptin XtraTurva tuotteista.

Mitä XtraTurva kattaa?
Äkillisiä, odottamattomia osan rikkoutumisesta johtuvasta vauriosta ehtojen ja eri XtraTurvan sisällön mukaisesti. Auton osien luonnollisesta ja normaalista kulumisesta aiheutuneet osan rikkoutumiset eivät kuulu XtraTurvan piiriin. Lue aina huolellisesti ehdot etukäteen, jotta tiedät mitä XtraTurvan piiriin kuuluu.

Mitä vaaditaan autoliikkeeltä saadakseen XtraTurvan?
Autoliike vastaa siitä että ajoneuvolla on huoltokirja, sekä ajoneuvo on huollettu valmistajan määräaikaishuoltojen mukaisesti, testattu ja matka mittarilukeman oikeellisuudesta.

Onko XtraTurva voimassa ulkomailla?
XtraTurva on voimassa ajon aikana ympärivuorokauden EU-maissa ja ETA-maissa sekä Sveitsissä.

Voinko siirtää XtraTurvan?
Kyllä, XtraTurva kuuluu ajoneuvoon kun myyt sen yksityishenkilölle tai takaisin autoliikkeelle/yhtiölle josta ostit ajoneuvon.

Pystynkö jatkamaan Xtraturvaa? 
Kyllä, kunhan se tapahtuu ennen XtraTurva jakson päättymistä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisää tietoa.

Ajoneuvoon on tullut vika, mitä teen?
Vie ajoneuvo paikalliseen korjaamoon. Korjaamo tekee vianetsinnän vaurioista ja lähettää vahinkoilmoituksen ja kustannusarvion vaurioista meille. Korjaamon on hankittava laskutuslupa AutoConceptilta ennen korjausta tai osienvaihtoja.

 

 

 


Tärkeää tietoa tuotteista 

XtraTurvaa ilman omavastuuta

Suurin osa XtraTurva tuotteistamme on ilman omavastuuta. Tuotteita joissa on omavastuu, kuuluvat eri takuun piirin ja ne on määritelty erikseen takuuehdoissamme. Jos olet epävarma, ota meihin yhteyttä.

Jatkoturvaa ajoneuvoosi 

Vaikka saavutat ylemmän kilometrirajan tai ajoneuvosi ikä ylittyy tuotteen XtraTurva aikana, niin XtraTurva jatkuu asteikolla seuraavaan soveltuvaan XtraTurvan tasolle. Ajoneuvon rikkoutuessa ajoneuvon omistaja on velvollinen ilmoittamaan matkamittarin lukeman ja huoltokirjan, XtraTurvan kattavuus soveltuu sen mukaan.

Lisätietoja XtraTurva ajan jatkamisesta ja ehdoista saat asiakaspalvelustamme.

XtraTurvaa tehokkaammalle moottorille
Autoissa, joissa moottorin teho on yli 220 kW (299 hv) veloitamme +50% vakuutusmaksua.