Auton takuu ja turva


 • AutoConcept on toimittanut vakuutuksia pohjoismaiden autoalalle vuodesta 1999 lähtien.

Fiksuja tuotteita

Täältä löydät laajan valikoiman vakuutustuotteita, jotka tekevät ajoneuvon omistamisen turvallisemmaksi ja helpommaksi jos moottori sammuis.

 • jatkettu uuden auton takuu
 • vaihtoautotakuu
 • KeyProtect - lisävakuutuksen

Tarjoamme takuuvakuutuksia autoihin, moottoripyöriin, matkailuautoihin, asuntovaunuihin, lumikelkoihin jag mönkijöihin.

Tervetuloa asiakkaaksi!

  Parhaimmat vakuutusratkaisut autoalalle

  Meidän erityinen kokemus ja tietämys autojen takuuvakuutuksien ja vammojen hallinnasta tekee meistä markkinoiden johtavin vaihtoehto.

  AutoConcept on yksityinen yritys jolla on lyhyet päätöksen polut. Kattavana vakuutuksienvälittäjänä, tarjoamme myös korkeanlaatuista vahinkojen hallintoa. Toimintamme pohjoismaissa on hyväksytty Finanssivalvonnan luvalla.

  Menestystä kokemuksella ja yksinkertaisuudella

  Pitkä yhdessä markkinoiden parhaiksi luokitelluista vakuutusyhtiöiden on perusta meidän takaa kehitetään auton omistajan tarpeisiin.

  Riippumattomana vakuutuksenvälittäjänä me hankkimme vakuutukset vuosittain jotta saamme parhaimmat ehdot sinulle ajoneuvojen jälleenmyyjänä sekä ajoneuvojen omistajille.

  Kolmannen kerran Gaselli


    

  AutoConcept Insurance on nimitetty Gaselliyhtiöksi 2016 lehdeltä Dagens industri.

  - Kolmas nimitys on todella mukava ja se on todiste siitä ett monen vuoden ahkera ja kova työ henkilökunnalta tekee tulosta ja eroa. Se näyttää myös ett meidän tavoitteet on pitkäjänteiset ja me ja meidän asiakkaamme voimme olla ylpeita siitä, sanoo Ulf Coxner, AutoConceptin toimitusjohtaja .

   

  AAA, korkein luottoluokitus

      

  Siksi korkea luottoluokitus on tärkeä. 
  Olemme ylpeitä meidän korkeasta luottoluokituksesta. Se perustuu Bisnodein (entinen Soliditet) luottoluokitusjärjestelmään joka on maailman vanhin ja eniten hyvämaineinen. Järjestelmä luokittelee yrityksen maksukykyä. Korkea luottoluokitus perustuu sitoutumiseen ja kovaan työntekoon. Me toivomme että sinä arvostat olla yhteistyössä tällaisen yrityksen kanssa.

  Ainutlaatuisilla ratkaisuilla, kestävyydellä ja joustavuudella luomme menestystä asiakkaillemme.

  Ulf Coxner, Toimitusjohtaja

  Meidän ystävälliset ja asiantuntevat myyjät kehittää tuotteet ja ratkaisut, jotka sopivat yrityksellesi.

  Sigrid Sögård, Myyntipäällikkö

  Profiloidulla markkinointimateriaalilla, luomme asiakaskohtaisia menestyskonsepteja, jotka auttavat sinua kasvattamaan myyntiä.

  Marcus Nilsson, Markkinointi